DHL OF POST.NL?

Mannekijn heeft voor DHL gekozen voor de verzending van pakketpost. Via de verzendservice van DHLPARCEL kunt u als klant namelijk profiteren van de zeer gunstige tarieven die DHL aanbiedt. De tarieven van DHL bedragen voor u als klant voor een pakket(je) tot 10 kg slechts € 5,75 (binnen Nederland). Voor de rest van Europa geldt een tarief van € 13,00.

De levering van pakketpost via DHL duurt echter wel een dag of twee langer dan de iets duurdere verzending via Post.nl. Bij Post.nl geldt, dat als u voor 12.00 uur besteld, u het pakket(je) de volgende werkdag al in huis hebt. Bij Post.nl betaald u voor een pakket(je) tot 20 kg € 6,75 (binnen Nederland).

Mocht u gebruik willen maken van de levering via Post.nl, om zeker te zijn dat u uw pakket(je) de volgende werkdag al in huis hebt, kies dan beneden voor de optie 'verzenden via Post.nl'. Deze optie kost u € 2,00 bovenop het tarief van DHL. U komt dan uit op € 6,75 aan verzendkosten. Voeg deze optie als extra bestelling toe aan uw winkelwagentje tijdens uw bestelling(en).

Voor onze buitenlandse klanten hebben wij gekozen voor de standaard verzending met DHLPARCEL, aangezien het verschil in levertijd met Post.nl voor verzending naar het buitenland, nagenoeg gelijk is.

  • Verzending via Post.nl
    Verzending via Post.nl

    U heeft gekozen voor de snelle levering van uw pakket(je) via Post.nl. Wij rekenen voor deze levering €2,00 extra, bovenop het tarief van DHL. U betaald dan in plaats van €4,75, het bedrag van €6,75. Indien u voor 16.00 uur…

    € 2,00
© 2011 - 2018 Mannekijn - bijzondere kadootjes - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel