SNELLE EN BETROUWBARE LEVERING DOOR DHL OF POST.NL

Mannekijn heeft gekozen voor verzending van pakketten via DHL. Brievenbuspost wordt door Post.nl verzorgt. Door de Track & Trace service van DHL bent u als klant altijd op de hoogte van de laatste status van uw bestelling. Deze Track & Trace service is alleen beschikbaar voor pakketten. U ontvangt van Mannekijn uw Track & Trace code.

Voor Nederland gelden de volgende tarieven:
Pakketpost tot 10 kg is € 5,75
Brievenbuspost bedraagt tot 100 gram is € 1,62
Brievenbuspost
tot 250 gram is € 2,16
brievenbuspost tot 500 gram is € 2,70

Voor Belgie gelden de volgende tarieven:
Pakketpost tot 2 kg is € 13,00
Pakketpost tot 5 kg is € 19,50

Brievenbuspost tot 100 gram is € 2,70
Brievenbuspost tot 250 gram is € 4,50
Brievenbuspost tot 500 gram is € 7,20

Bestellingen die bij Mannekijn geplaatst zijn en waarvan de betaling reeds is voldaan, worden in de regel binnen 2 tot 3 werkdagen door DHL aangeboden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst of die op een feestdag bij Mannnekijn binnenkomen, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt en 2 tot 3 werkdagen later door DHL aangeboden. DHL bezorgt ook op zaterdag!

Indien u de volgende dag uw pakket(je) in huis wilt hebben (Nederland), dan kunt u ook gebruik maken van de snelle levering via Post.nl. Volgt u onderstaande link indien u gebruik wilt maken van de pakket service van Post.nl. Voor Belgie en de rest van Europa, hebben we gekozen voor verzending met DHL aangezien de levertijden voor het buitenland nagenoeg gelijk zijn aan die van Post.nl. Bij Post.nl geldt, voor 12.00 besteld, de volgende dag in huis!

http://www.mannekijn.nl/c-1699758/dhl-of-post-nl/

Als u gebruik maakt van de cadeauservice van Mannekijn, dan verzenden wij uw bestelling in een feestelijke verpakking. Denkt u er wel aan, dat u in stap 2 van het bestelproces uw tekstboodschap doorgeeft in het vrije tekstveld `Eventuele opmerkingen`. De door u opgegeven tekstboodschap wordt door Mannekijn op het bijgevoegde kaartje geplaatst. Tevens kunt u in stap 2 van het bestelproces doorgeven of u gebruik wilt maken van een afwijkend afleveradres. Dit is het adres waar u het pakketje heen wilt sturen. Ontvangt u het pakketje liever thuis, dan geeft u uw eigen adres op. De kosten van de cadeauservice van Mannekijn bedragen € 2,50.

Indien Mannekijn in uw opdracht een bestelling onder rembours verzonden heeft, dan betaalt u uw bestelling aan de postbode. Houdt u er rekening mee, dat er € 16,00 aan extra kosten bovenop het bestelbedrag komen.

© 2011 - 2018 Mannekijn - bijzondere kadootjes - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel